Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با چهارمین روز از هفته دولت، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو گفت: به دلیل عدم وجود فنس و حصار در منطقه آزاد ماکو، فعالین اقتصادی و صاحبان صنایع معدنی از ورود ماشین آلات و تجهیزات کارخانه و معادن محرومند.
محمدرضا عبدالرحیمی روز سه شنبه در نشست وزیر اقتصاد و دارایی، استاندار آذربایجان غربی و مدیران گمرک کشور افزود:منطقه آزاد ماکو مزایای نواحی مرزی نیز چندان بهره‌مند نبوده و برای رسیدن به توسعه مطلوب توجه ویژه‌ای باید به این منطقه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه در گذشته منابع درآمدی سازمان از محل عوارض و واگذاری اراضی مجوز‌های فعالیت‌های اقتصادی بوده است ادامه داد: در مجموع در آمد این سازمان تا کنون ۶۷۰ میلیارد تومان بوده که بیش از ۷۰ درصد آن صرف امور زیرساختی و عمرانی شده است.

عبدالرحیمی به وجود معادن غنی و منحصرد بفرد از جمله مس، سلیس، منیزیوم در این منطقه اشاره کرد و اظهار داشت: توسعه صنایع پایین دستی صنایع معدنی در این منطقه سبب رشد اشتغال و درآمدزایی می‌شود.

وی تاکید کرد: منطقه آزاد باید بتواند به توسعه کشور و رفاه و اقتصاد مردم کمک کند و لازمه آن مدیریت بهینه از منابع و نیروی انسانی است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۱۴۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش شاخص راه‌های روستایی بیجار در دستورکار است

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد حسنی عصر یکشنبه در جلسه بررسی پروژه‌های عمرانی بیجار اظهار کرد: شاخص راه روستایی در شهرستان بیجار از میانگین استانی پایین‌تر است و در خصوص افزایش این میزان تصمیماتی اتخاذ شده است.

وی گفت: بر اساس کارهایی که از قبل انجام شده است اکنون میزان ۳۰ کیلومتر جاده روستایی در سطح روستا آماده فعالیت است.

وی اضافه کرد: همچنین برای ادامه این پروژه بین ۱۵ تا ۱۶ کیلومتر پیمانکارانی انتخاب شده است.

حسنی افزود: در سال ۱۴۰۳ با تأمین اعتبار لازم در کمیته برنامه ریزی و با میزان قیری که دریافت می‌شود این پروژه انجام خواهد شد.

وی به ایمن سازی محورهای بیجار نیز اشاره و اعلام کرد: توافقاتی با فرمانداری در خصوص تأمین رنگ و تابلوهای علائم جاده‌ای انجام شده است و از توان ماشین آلات اداره کل راهداری استفاده خواهد شد تا بیشترین کارایی را در مسیرهای مواصلاتی بتوانیم داشته باشیم.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کردستان عنوان کرد: در خصوص تأمین و تجهیز ماشین آلات تازه در راهسازی و حمل و نقل در شهرستان بیجار تصمیماتی اتخاذ شده است و چون پیمانکار در حال تأمین و خرید ماشین آلات است پس از تأمین سهم بیجار از این ماشین آلات در اختیار شهرستان قرار خواهد گرفت.

وی همچنین به وضعیت کمربندی زاغه اشاره کرد و ابراز داشت: کمربندی زاغه بر اساس تفاهم نامه‌ای که بین سازمان راهداری، شهرداری و فرمانداری بیجار منعقد شده مطالعات اولیه آن انجام شده است و اسناد مناقصه آن بارگذاری شده و ۱۷ اردیبهشت بازگشایی اسناد را داریم.

حسنی تاکید کرد: پیش بینی می‌شود تا یک ماه آینده پیمانکار انتخاب شود و عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

کد خبر 6091403

دیگر خبرها

  • افزایش شاخص راه‌های روستایی بیجار در دستورکار است
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • بررسی ایجاد پردیس صنایع فرهنگی و خلاق ماکو در نشست با وزیر ارشاد
  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • اعزام ماشین آلات راهداری برای رفع خرابی های سیلاب در راور
  • ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام
  • منطقه آزاد ارس در ارزیابی مناطق آزاد کشور در رتبه نخست ایستاد
  • احداث آشیانه اداره ماشین آلات راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان